Kærlighed i Kongelogen

Kommer i efteråret 2019 – Efterårsferie på Hofteatret

Forbudt kærlighed, et land i oprør, kvindelist og højdramatisk politik. En historie om den farverige, men ringeagtede kvinde, der vinder kongens hjerte. Askepot, Pretty woman og … Grevinde Danner. Dette er en virkelig kulørt bid af Danmarks historie. Historien om hvordan danserinden Louise Rasmussen vinder Kronprins Frederiks hjerte, og om hvordan de gifter sig trods modstand fra hoffet, adelen, folket og ikke mindst tiden.

  • teaterkorpset 9599
  • teaterkorpset 9599

På Hofteatret i Teatermuseet mødte Kronprins Frederik i 1826 balleteleven Louise Rasmussen, da hun var ganske ung, hvor hun ved et uheld trådte ham over tæerne. Hofteatrets kulisse fører os direkte tilbage i historien og publikum vil få en oplevelse af et “levende” museum i autentiske omgivelser med malerier, møbler, kostumer osv. En forestilling med historisk dybde, fakta og en god portion humor.

 

 


Info om forstillingen

Forestillingen kommer i to versioner, en kortere for de mindre børn og en længere for ældre børn, unge og voksne.

Forestillingenvarer: 30-60 min. uden pause.

For børnehave- og indskolingsbørn 30 min.
For 10 år og op og voksne 60 min.

Antal publikum:

Scene: Teatermuseet

Målgruppe: Alle

Kan bookes i forbindelse med en omvisning på museet og til lukkede særarrangementer.

Skuespillere: Line Østergaard & Flemming Bang

Manuskript: Line Østergaard & Flemming Bang

Dramaturg: Thea Kulavig

Grevinde Danners kjole: Historicum.dk ved Annette Herbst

Foto: Nicolai Egense Eilertsen Meilby

Lyd: Emil Jensen

Lys: Teatermuseet

Afvikling: Hendes Excellence Eva

 

Medvirkende

Flemming Bang - Kærlighed i Kongelogen

Skuespiller

Flemming Bang

Frederik d. 7

Uddannet sanger på RADA i London. Har gennem de sidste 25 år medvirket som skuespiller og sanger i en lang række af teaterforestillinger, koncerter, musicals, reklamer og film. Han har været ansat på Det Ny Teater, FÅR 302, Nørrebro Teater, EDISON, Folketeatret.dk, Teater Kalejdoskop, Team Teatret, Tivoli Sommerklassisk, Herning Kongrescenter, Entre Scenen, Filuren, Teater Hund, Zangenberg Teater, Limfjords Teatret, Holbæk Teater, Fredericia Teater, Danmarks Radio B&U, og Zentropa. Han er medstifter af Teater Hund og er nu tilknyttet som fast skuespiller på Christiansborg. 


Line Østergaard - Kærlighed i Kongelogen

Skuespiller

Line Østergaard

Louise Rasmussen (Grevinde Danner)

Uddannet på William Esper Studio i New York i 2011 og på Det Danske Musicalakademi (som nu hedder Den Danske Scenekunstskole) i 2005. Hun har haft en række hoved- og biroller i musicals, musik forestillinger og teaterforestillinger. I 2012 var hun med til at stifte Teaterkorpset og skrev teksten til forestillingen ”I Afghanistan Skyder man med Vandpistoler” og børneforestillingen ”Min Farfars Guitar”, som tidligere har spillet på Hofteatret. Hun fungere desuden som solist/skuespiller til div. koncerter og arrangementer, de seneste år på Frilandsmuseet og på Christiansborg.

Copyright 2015 - All Rights Reserved
Teaterkorpset  CVR: 34 49 99 85  Email: [email protected]