Min Farfars Guitar

En hjertevarm og musikalske forestilling til de 3-8 årige og deres bedsteforældre.

  • MinFarfarsGuitar 4
  • MinFarfarsGuitar 2
  • MinFarfarsGuitar 5
  • MinFarfarsGuitar 3
  • MinFarfarsGuitar 1

Historien:

Lines farfar spiller guitar og synger. Synger højt og smittende, så folk ikke kan lade være med at synge med. Selv de sure kassedamer nede i Netto…. Farfar kender alle menneskers yndlingssange. Han er familiens midtpunkt og altid den, der holder humøret højt. En superhelt i Lines øjne.Egentlig hedder han Preben, men når han er superhelt bliver han til MAX KNUDSEN og Line er hans assistentbarnebarn. Hun elsker farfar og alt det liv, han skaber omkring sig. Og hun har ovenikøbet fået sin helt egen guitar af farfar… Men så døde farmor og farfar fik gigt i sine fingre. ”Han er blevet gammel. Det siger far og mor”. Line vil ikke ha’ det. Superhelte kan ikke miste deres superheltekræfter. Men farfar kan. Han spiller ikke mere. Han er mest stille nu. Men hvem skal så synge og spille, så folk bliver glade og synger med? Hvem skal skabe den gode stemning? Line vil gerne, men hun véd ikke, hvordan man gør. Eller gør hun?

Forestillingenvarer: ca. 35 min. uden pause.

Antal publikum: max 60

Velegnet til: teatre, biblioteker

Målgruppe: Børn

Følg os på: facebook.com/teaterkorpset

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Instruktør: Nina Jeppesen

Skuespiller: Line Østergaard

Scenograf: Per Christensen

Grafiker: Michael Hartvig

 

  • MinFarfarsGuitar 3
  • MinFarfarsGuitar 2
  • MinFarfarsGuitar 1
  • MinFarfarsGuitar 4
  • MinFarfarsGuitar 5

Medvirkende:

Line Østergaard

Line Østergaard

Dramatiker og Skuespiller

Line er uddannet på William Esper Studio i New York i 2011 og på Det Danske Musicalakademi i Fredericia i 2005. Hun har spillet hoved- og biroller i følgende forestillinger: The Who’s ’Tommy’, ’Skatteøen’, ’West Side Story’ og ’Spillemand på en Tagryg’ alle på Fredericia Teater. ’Den Blå Karrusel’ og ’Lyset Over Skagen’ på Nyt Dansk Musikteater, ’Der var Engang’ og ’Den Allersidste Dans’ med Danske Filmperler, ’Steam’ på Uterus (Udviklingscenter ved Det Danske Musicalakademi), ’Pinocchios Aske’ og ’National Test’ ved SATC i New York og et stort antal kaberet forestillinger rundt omkring i landet. Senest har hun medvirket i Teater Blooms ’Pigen og Øen’.
Derudover har hun skrevet og iscenesat 6 børneforestillinger. ’I Afghanistan Skyder Man Med Vandpistoler’ er hendes første forestilling, skrevet til voksne.

Copyright 2015 - All Rights Reserved
Teaterkorpset  CVR: 34 49 99 85  Email: [email protected]